Over Rosette

Wie is CAMPS Organizing & Office Support?                 

Hallo, ik ben Rosette Camps-Siebgens, oprichter, eigenaar, en drijvende kracht achter CAMPS Organizing & Office Support. Echtgenote, Moeder en Professional Organizer.
Sinds maart 2016 mag ik mij zelfs senior Professional Organizer noemen, vanwege het behalen van mijn diploma voor deze leergang; een erkende, post-HBO registeropleiding, aan de School voor Organizing in Utrecht.

Waarom koos ik voor het beroep Professional Organizer?

Structuur, overzicht, en je tijd goed gebruiken, heb ik van huis uit mee gekregen.
“Georganiseerd leven” is voor mij een manier van leven waar ik elke dag plezier van heb. Het zorgt voor veel rust en minder stress, en maakt het leven een stuk eenvoudiger.
Graag wil ik mijn passie voor slimmer leven en werken met anderen delen. Vandaar dat dit beroep mij uitstekend past!

Zorgvuldig, betrokken, integer, en met de nodige dosis humor en creativiteit begeleid ik particulieren, werknemers en ondernemers naar meer grip op tijd, taken, ruimte en spullen.

Een leven lang leren

Sinds het volgen van de basistraining bij de NBPO zoek ik nog vaak de schoolbanken op. Naast het behalen van het eerdergenoemde diploma Senior Professional Organizer, volgde ik trainingen, zoals  “Verlieskunde; Emotioneel orde op zaken stellen”, eveneens bij de School voor Organizing. Gedreven door enthousiasme en leergierigheid, streef ik er voortdurend naar mijn kennis uit te breiden en op peil te houden.

Daarnaast maak ik deel uit van een intervisiegroep met collega’s van de NBPO. Deze intervisiebijeenkomsten hebben als doel; van elkaar leren en kennis met elkaar delen. Nascholing en intervisie zorgen er voor dat ik mijn klanten nóg beter kan bedienen. En natuurlijk leer ik ook in de praktijk, tijdens het uitoefenen van mijn mooie beroep, elke keer weer bij.

Ik ben lid van de NBPO, en onderschrijf de ethische code van deze vereniging. Geheimhouding en discretie zijn hierin gewaarborgd.

In de media

22 december 2018, vlak voor de feestdagen, heb ik een bijdrage geleverd aan een artikel over stress in december in het L-magazine van Dagblad De Limburger. Klik op de volgende link L-magazine-Stressmis.pdf naar het artikel, en lees welke tips ik met de lezers gedeeld heb.

15 april 2016 was ik te gast bij omroep Peel en Maas voor een interview.
Klik op het pijltje om deze uitzending te beluisteren.

© Lima Fotografie