Over Rosette

Wie is CAMPS Organizing & Office Support?                 

Hallo, ik ben Rosette Camps-Siebgens, oprichter, eigenaar, en drijvende kracht achter CAMPS Organizing & Office Support. Echtgenote, Moeder en Professional Organizer.
Sinds maart 2016 mag ik mij zelfs senior Professional Organizer noemen, vanwege het behalen van mijn diploma voor deze leergang; een erkende, post-HBO registeropleiding, aan de School voor Organizing in Utrecht.

Waarom koos ik voor het beroep Professional Organizer?

Structuur en overzicht scheppen en je tijd goed gebruiken, heb ik van huis uit mee gekregen. In het begin van mijn volwassen leven was dat niet altijd zo zichtbaar, maar al gauw bleek dat “georganiseerd” zijn toch echt veel meer rust en en een hoop minder stress oplevert, én het leven een stuk eenvoudiger maakt.
“Georganiseerd leven” is voor mij een manier van leven waar ik elke dag plezier van heb.
Omdat ik dus zelf ervaar hoe fijn het is om structuur en overzicht te hebben, zowel zakelijk als privé, wil ik mijn passie voor slimmer leven en werken graag met anderen delen. Vandaar dat dit beroep mij uitstekend past!

Zorgvuldig, betrokken, integer, en met de nodige dosis humor en creativiteit begeleid ik particulieren, werknemers en ondernemers naar meer grip op tijd, taken, ruimte en spullen.

Een leven lang leren

Om te beginnen heb ik mij meer bekwaamd in mijn vak door het volgen van de basistraining bij de NBPO. Gedreven door enthousiasme en leergierigheid, streef ik er sindsdien voortdurend naar mijn kennis uit te breiden en op peil te houden middels nascholing. Naast het behalen van het eerdergenoemde diploma Senior Professional Organizer, volgde ik trainingen, zoals  “Verlieskunde; Emotioneel orde op zaken stellen”, eveneens bij de School voor Organizing.

Daarnaast maak ik deel uit van een intervisiegroep met collega’s van de NBPO. Deze intervisiebijeenkomsten hebben als doel; van elkaar leren en kennis met elkaar delen. Nascholing én intervisie zorgen er voor dat ik met alle opgedane kennis en geleerde vaardigheden mijn klanten nóg beter kan bedienen. En natuurlijk leer ik ook in de praktijk, tijdens het uitoefenen van mijn mooie beroep, elke keer weer bij.

Ik ben aangesloten bij de NBPO, en onderschrijf de ethische code van deze vereniging. Geheimhouding en discretie zijn hierin gewaarborgd.

15 april 2016 was ik te gast bij omroep Peel en Maas voor een interview.
Klik hier om de uitzending te beluisteren.

© Lima Fotografie