Klantervaringen

Wat klanten zeggen

Directeur basisschool Akkoord:

“Mensen die in het onderwijs werken doen dit veelal vanuit een passie. De snel veranderende omgeving en opdracht vraagt veel van je flexibiliteit en energie. Door de hoge werkdruk kan er te veel gevraagd worden van die energie. Het is dan van belang om tijdig in te grijpen, voordat de energiebalans te veel verstoord raakt.

Een leerkracht vanuit mijn onderwijsteam werkt met de genoemde passie, maar merkte dat alle verschillende werkzaamheden te veel van haar gingen vragen. Dit was een reden om te gaan bekijken waar winst te vinden was in haar manier van werken.

Samen met professional organizer Rosette Camps heeft ze in kaart gebracht waar te veel energie naar toe ging en heeft ze keuzes kunnen maken die voor haar en voor de school werken. Doordat de keuzes goed doordacht zijn en samen met een professional gemaakt zijn voelen deze goed! Ze heeft beter zicht op wat belangrijk is en ervaart daardoor meer rust.

Een mooie winst na een aantal sessies met mevrouw Camps.”

—————————————————————————————————————

Leerkrachten van groep 8 basisschool Akkoord:

“De workshop die Rosette aan onze leerlingen heeft gegeven was een fijne en heldere workshop waar de leerlingen meteen iets mee konden. De uitleg was helder en duidelijk, met een overzichtelijke powerpointpresentatie met duidelijke uitleg en voorbeelden.
Ons heb je ook erg enthousiast gemaakt met deze workshop.”

————————————————————————————————————–