Klantervaringen


Over de workshops

Verrassend

“Verrassende workshop met in korte tijd concrete verbeterpunten.”

— R. Braun, medewerker Gemeente Beesel —


Zeer gevarieerd en interessant

“De workshopreeks Grip op je werk – timemanagement – was zeer goed voorbereid, zeer gevarieerd en zeer interessant.”

— Medewerkster Gemeente Peel en Maas —


Eye opener

“De workshopreeks Grip op je werk – timemanagement is een eye opener, zorgt voor bewustwording. Heel interactief. Training is in een heel ontspannen sfeer.”

— Medewerkster Gemeente Peel en Maas —


Workshop is goed opgezet

“De workshops waren goed opgezet. Ik heb geleerd even stil te staan in mijn dagelijks leven, zowel op het werk als privé, en me niet te laten beïnvloeden door de waan van de dag.”

— Medewerker Gemeente Peel en Maas —


Zeer leerzaam

“De stof in de training werd duidelijk en rustig uitgelegd, en was zeer leerzaam.”

— Medewerkster Gemeente Peel en Maas —


Fijne en heldere workshop

“De workshop die Rosette aan onze leerlingen heeft gegeven was een fijne en heldere workshop waar de leerlingen meteen iets mee konden. De uitleg was helder en duidelijk, met een overzichtelijke powerpointpresentatie met duidelijke uitleg en voorbeelden.
Ons heb je ook erg enthousiast gemaakt met deze workshop.”

— Leerkrachten groep 8 basisschool Akkoord —


Over de individuele begeleiding

Meer structuur en beter overzicht 

”Door de gevolgde training/begeleiding van Rosette heb ik nu meer structuur, een beter overzicht in mijn werkweek en ik werk efficiënter. Het inzichtelijk maken en houden van mijn planning draagt hier voor een heel groot deel aan bij. Zij heeft mij inzicht gegeven in mijn werkaanpak en wat ik hierin kan verbeteren, en ik ben me nog meer bewust geworden van mijn valkuilen, en hoe ik hier mee om kan gaan. Zij heeft mij tips en tools gegeven om mijn taken, planning en e-mail beter te beheren (alsmede valkuilen hieromtrent te voorkomen). Het is de meest effectieve training die ik de afgelopen jaren gevolgd heb.”

— Medewerker gemeente Venlo —


Beter zicht op wat belangrijk is

“Mensen die in het onderwijs werken doen dit veelal vanuit een passie. De snel veranderende omgeving en opdracht vraagt veel van je flexibiliteit en energie. Door de hoge werkdruk kan er te veel gevraagd worden van die energie. Het is dan van belang om tijdig in te grijpen, voordat de energiebalans te veel verstoord raakt.

Een leerkracht vanuit mijn onderwijsteam werkt met de genoemde passie, maar merkte dat alle verschillende werkzaamheden te veel van haar gingen vragen. Dit was een reden om te gaan bekijken waar winst te vinden was in haar manier van werken.

Samen met professional organizer Rosette Camps heeft ze in kaart gebracht waar te veel energie naar toe ging en heeft ze keuzes kunnen maken die voor haar en voor de school werken. Doordat de keuzes goed doordacht zijn en samen met een professional gemaakt zijn voelen deze goed! Ze heeft beter zicht op wat belangrijk is en ervaart daardoor meer rust.

Een mooie winst na een aantal sessies met mevrouw Camps.”

— Directeur basisschool Akkoord —